COMPANY PROFILE

Media Travel & Holidays Sdn Bhd (781128-D) (KPL 5549) sebahagiannya dimiliki oleh Koperasi News Straits Times (M) Berhad. Perasmian telah dilakukan oleh Presiden ANGKASA (Angkatan Koperasi Kebangsaan (M) Berhad) Y.B Dato Haji Abdul Fattah pada bulan Oktober 2015.

 

           Pejabat Utama kami terletak di Menara Mutiara Bangsar, Jalan Liku Off Jalan Riong, Kuala Lumpur. Media Travel & Holidays Sdn Bhd sangat komited untuk menjadi salah satu agensi pelancongan pilihan di Malaysia.

 

          Media Travel & Holidays Sdn Bhd adalah agensi berlesen penuh yang menyediakan pelbagai produk dan perkhidmatan. Perkhidmatan kami termasuk lawatan dalam dan luar negeri, perkhidmatan e-tiketing, dan pakej berkumpulan (untuk korporat dan individu).

 

          Penubuhan syarikat ini adalah bertujuan untuk memberikan perkhidmatan yang terbaik kepada pelanggan kami. Kakitangan kami terdiri daripada graduan - graduan yang terlatih dan pakar dalam bidang masing-masing. Pasukan profesional kami mampu mengendalikan semua keperluan pelanggan dengan penuh amanah dan berintegriti.

Media Travel Logo

Media Travel & Holidays Sdn Bhd

Owned by Koperasi News Straits Times (M) Berhad

Licenses and Memberships

Kerjasama Syarikat Penerbangan

Media Travel mengekalkan kerjasama dengan banyak syarikat penerbangan kelas dunia terkemuka termasuk syarikat penerbangan tambang murah. Berikut ialah senarai beberapa Syarikat Penerbangan tersebut :